Nieuw in Leeuwarden: inloophuis voor doven en slechthorenden

Op vrijdag 27 september opent Oorizon de deuren voor het eerste inloophuis in Leeuwarden voor plots- en laatdoven, doven, slechthorenden en andere geïnteresseerden. Het doel van dit inloophuis is kennismaken, ervaringen delen en informatie uitwisselen. 

Hoe ga je ermee om als je plotseling of langzaam doof wordt? Hoe communiceer je met anderen? Welke hulpmiddelen zijn beschikbaar?  En hoe reageren je vrienden en familie als jij doof bent of wordt? Dit zijn enkele vragen die tijdens het inloophuis besproken kunnen worden. 

Stichting Plots- en laatdoven heeft samen met Oorizon van KwadrantGroep het initiatief genomen om maandelijks een inloophuis voor doven en slechthorenden te organiseren. Er is geen betere locatie dan Oorizon, want Oorizon is gespecialiseerd in de zorg voor dove en slechthorende ouderen. Voor deze ouderen kan de drempel om iets te ondernemen soms hoog zijn. Met het inloophuis hopen de stichting en Oorizon deze drempel te verlagen en mensen te kunnen helpen en ondersteunen. 

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd!

Waar: woonzorgcentrum Greunshiem, afdeling Oorizon
          Tjotterstraat 16, 8937 AS in Leeuwarden       

Wanneer: vrijdag 27 september van 13.00 tot 16.00 uur

Voor wie: plots-en laatdoven, doven, slechthorenden en andere geïnteresseerden 

Aanmelden: laat weten dat je komt via inloophuisleeuwarden@stichtingplotsdoven.nl

Wie zijn we? 
De Stichting Plots- en Laatdoven is de landelijke organisatie voor belangenbehartiging van mensen die plotseling of meer geleidelijk doof zijn geworden. Kijk voor meer informatie op de website: Home - Stichting Plotsdoven

Oorizon is dé expert in zorg voor dove en slechthorende ouderen in Noord-Nederland en is gevestigd in woonzorgcentrum Greunshiem in Leeuwarden. Kijk voor meer informatie op de website: Oorizon | KwadrantGroep